ELEMENTI KOJIMA MOŽETE SPRIJEČITI RAST TUMORA I STVARANJE METASTAZA

KOMBINACIJA  HRANJIVIH MATERIJA ZA ODBRANU OD TUMORA 

Ova posmatranja pokazuju da sinergistička kombinacija staničnih hranjivih tvari predstavljaju moguću terapiju za liječenje raka.

Kako sve vrste raka koriste mehanizam razgradnje kolagena, kako

bi se širio tijelom, sinergistička kombinacija  staničnih hranjivih  elemenata pokazala se kod niza oblika raka uspješnom.

Eksperimenti provedeni   pokazuju da  kombinacija  hranjivih elemenata može usporiti rast tumora kod melanoma,raka prostate, raka debelog crijeva pa tako i kod svih ostalih malignih poremećaja, uz naravno određeni protocol prehrane, detoksikacije debelog crijeva, jetre, kavenih klistira i tako dalje.

 

1.NALTREXONE – Niska doza naltrexona ( 1,5 – 4 mg )  ima blokirajuće učinke na rast tumora.   Izaziva povećanje  Metenkephalina (endorfina koji se proizvodi u velikim količinama u nadbubrežnim  žlijezdama ) i Beta-endorfina u krvi.

To dovodi do povečanog broja receptora na membranama tumorskih stanica preko kojih povećana razina endorfina uzrokuje apoptozu ( samoubojstvo ) tumorskih stanica. Dolazi  do  povećanja broja i pojačane aktivnosti prirodnih stanica ubojica (Natural killer cells) i limfocita CD8, koji su vrlo osjetljivi na povišene razine endorfina.

Terapija NALTREXONOM je  jedna od najučinkovitijih tretmana raka bez nuspojava..Dosadašnja istraživanja su pokazala da za 30-90 dana dolazi do vidne stagnacije, prestanka rasta tumornog tkiva, a poslije 6-9 mjeseci tumori obično nestaju, odlaze u remisiju…..NALTREXON  U NISKIM DOZAMA, 1.5 – 4.5 mg,  NAJVJEROJATNIJE ĆE  ZA KOJU GODINU BITI PROGLAŠEN  OTKRIĆEM   STOLJEĆA.

 

 

2.Vitamin C – u obliku sodium ( natrij ) ascorbata..Stanice  raka ne mogu da razlikuju vitamin C u obliku natrij ascorbata i glukozu jer su ovi skoro isti, pa se “prevare” i uzmu ascorbat umjesto glukoze, pod uvjetom da se u prehrani ne uzimaju jednostavni šećeri,  koja im je neophodna za opstanak, bez nje ne mogu, dok ih natrij ascorbat uništava.

Zato treba uzimati što manje šećera u toku lječenja.

Kada se nađe unutar kancerozne stanice  natrij ascorbat  se ponaša kao prooksidant stvarajući hydrogen peroksid (koji ima molekulu kisika više).

Tako je hydrogen peroksid taj koji ubija kanceroznu  stanicu svojom dodatnom molekulom kisika.

 

 

3.Magnezij Klorid….detaljan opis njegove važnosti pročitati na http://www.valetudo-drroso.com

 

4.Hunza B17…..http://www.valetudo-drroso.com

 

5.Epigalokatehin-galat (EGCG), ekstrakt zelenog čaja

 

 6.Selen,Cink

 

7.Kurkumin extract

 

8.D3 vitamin

 

9.Aminokiseline prolin, glicin, lizin. Prolin i glicin stvaraju prokolagen koji je osnova za stvaranje kolagena…..natrij ascorbat  taj process ubrzava za 10 – 20 puta i uz pomoć lizina ojačava međustanićni matrix

 

Ovi elementi uzeti u odredjenim kombinacijama sprječavaju  slabljenje međustaničnog matrixa, zaustavljaju aktivnost MMP-a tumorskih stanica i njihov prodor u zdravo tkivo. 

 

 

Vitamin C( NATRIJ ASCORBAT )je važan za proizvodnju kolagena i njegovu izgradnju.

Ta stanićna hranjiva materija djeluje kao jaki antioksidans, jer štiti stanicu od oštećenja slobodnim radikalima.

Aminokiseline  prolin, glicin i lizin su temeljni sastavni dijelovi kolagena, čine jednu trećinu svih aminokiselina u kolagenu.

Hidroksilacija aminokiselina koja zavisi od vitamina C važna je za održavanje optimalne izgradnje kolagena.

Mnoge stanićne  hranjive  tvari  mogu izazvati programiranu smrt malignih stanica  (apoptoza).

Oni djeluju kao selektivni otrovi raka, a da pri tome ne oštećuju zdrave stanice.

Najpoznaiji i najistraženiji primjer je vitamin C, osobito, u suštini I jedini zdravi oblik za čovjeka,  u obliku mineral natrij ascorbata.

 

Sprječavanje stvaranja krvnih sudova u tumorima

Tumor promera 0,5 mm ne može preživjeti ako nema razvijen sopstveni krvotok, koji mu dostavlja hranjive tvari i odnosi štetne materije nastale metabolizmom.

Novi krvni sudovi nastaju iz endotelnih stanica, koje se umnožavaju kako bi stvorile nove krvne sudove.

Za angiogenezu je potreban  VEGF – vaskularni endotelni faktor rasta, kojeg izlučuju tumorske stanice za izgradnju novih krvnih sudova.

Stanične  hranjive tvari  kao vitamin C u obliku natrij ascorbata, lizina, prolina, glicina i EGCG reguliraju oba procesa, koja su vrlo važna u stvaranju novih krvnih sudova u tumorima.

 

Jednostavna kombinacija navedenih  staničnih  hranjivih tvari, kako je dokazano eksperimentima, uspjesno sprječava prolazak  tumoskih stanica kroz matrix kolagena.

 

UNIŠTAVANJE MEĐUSTANIČNOG MATRIXA ENZIMIMA (MMP-AKTIVNOST )

Kao i ostali organi i tumori su okruženi vezivnim tkivom, poznatim kao međustanični  matrix koji  djeluje kao vrsta barijere.

On ograničava rast tumora i sprječava njegovo širenje u ostale dijelove tijela.

Tumorske stanice  izlučuju matrix mataloproteinaze ( MMP ), koje razgrađuju matrix. MMP- i su enzimi koji razgrađuju međustanični  matrix kao i važne membrane.

Ta okolnost omogućuje širenje i prodiranje tumorskih stanica u druga tkiva.

Postoje različiti oblici MMP- a koji imaju ulogu zavisno o širenju raka.

Kod većine vrste raka su MMP-2 i MMP-9 najvažniji enzimi za

metastazu raka.

Ispostavilo se da sinergistička kombinacija  hranjivih tvari, može spriječiti aktivnost MMP- a i invaziju tumorskih stanica – dvaju osnovnih aspekata u liječenju raka – kod niza tumorskih stanica, uključujući kožu, jetru, dojku, prostatu, debelog crijeva, fibrosarkoma i drugih.

 ANTI ANGIOGENETSKI  NAČIN  DJELOVANJA

Ova sinergistička kombinacija  hranjivih tvari  posjeduje i anti angiogenetske osobine.

Ispitane stanične hranjive  tvari  dovele su do slabije angiogeneze  i slabijeg izlučivanja endotelnog faktora rasta  ( VEGF )u krvnim sudovima.

To su dva najvažnija koraka kod stvaranja novih krvnih sudova u tumorima ( angiogeneza ).

EKSPERIMENTI

U TU SVRHU  KORISTI  SE VEOMA SKUPI GEL OD KONOPLJE S THC KOJI PACIJENETI, IZMANIPULIRANI   RAZNIM  NE  PROVJERENIM  TV EMISIJAMA I ZAHVALJAJUĆI SVOM  NEOBRAZOVANJU, SKUPO  PLAĆAJU   TISUĆAMA  EURA, A ČIM GA SE PRESTANE UZIMATI VEGF FAKTOR OPET  POSTAJE  AKTIVAN  I TUMOR  SE VRAĆA….

I  ŠTO JE VAŽNO  ZNATI,  TUMOR  NIJE RAK,  ON  JE  SAMO  POSLJEDICA RAKA…….

 

NALTREXONE   UZ  GORE OPISANE  AMINOKISELINE I  MINERALE  POTPUNO  UKLANJA I TUMOR I UZROK TUMORA…METABOLIČKI  MITOHONDRIJSKI   POREMEĆAJ   AEROBNOG  DISANJA……

 

OSNOVE   FIZIOLOGIJE  LJUDSKOG  ZDRAVLJA  UPRAVO  SE  KRIJU  U AUTOMATSKOJ  AEROBNOJ  APSORPCIJI  KISIKA  PUTEM ENZIMA  CITOKROM C  OKSIDAZE  KOJI SE NALAZI NA UNUTRAŠNJOJ  STRANI  MITOHONDRIJSKE  MEMBRANE…. 

 

VIŠE O TOME I POTPUNI  OPIS  DODATAKA PREHRANI  I  NJIHOVO DJELOVANJE PROČITAJTE NA…. http://www.valetudo-drroso.com

//

O слободан

доктор универзалних наука
Ovaj unos je objavljen pod VIDEO. Zabeležite stalnu vezu.

Postavi komentar